Overname LIAM een feit.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven breidt uit door de overname van drie Mercedes-Benz vestigingen te Leiden, Alphen a/d Rijn en Roelofarendsveen van Stern Groep.

Door de overname van deze dealerbedrijven en haar medewerkers kunnen klanten in deze regio kennis maken met de klantgerichte aanpak van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. De vestigingen zullen vanaf 15 februari 2010 onder de handelsnamen Mercedes-Benz Leiden, Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn en Mercedes-Benz Roelofarendsveen een breed dienstenpakket voor personenwagens, bestelwagens en trucks aanbieden.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft haar hoofdvestiging in Forepark Den Haag en is een dochteronderneming van importeur Mercedes-Benz Nederland. De onderneming, die dit jaar haar 75-jarig bestaan als Mercedes-Benz dealer viert, heeft vestigingen in Wassenaar, Naaldwijk, Maasdijk en onlangs ook in Rijnsburg.

“Eind vorig jaar openden we voor de bedrijfswagenklanten op het veilingterrein van Rijnsburg al een servicevestiging. Met de overname van de drie LIAM-vestigingen vergroot Mercedes-Benz haar eigen retailactiviteiten. Met deze uitbreiding heeft het verzorgingsgebied in dit deel van de Randstad een belangrijke impuls heeft gekregen.” zegt Onno Adriaanse, directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven


« terug