Welkom bij MBDB

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. Met nu in totaal 6 vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij in zuid-west Nederland dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Maybach, SLR en AMG. Daarnaast zijn wij als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center.

Onze Missie
"Klantverwachtingen overtreffen door constant te innoveren met de beste medewerkers die van uit de kernwaarden respect, integriteit en openheid met passie en drive werken in een dynamische en transparante omgeving, waar klanten zich thuis voelen"

Wat houdt dit in voor u als klant? Wij realiseren ons dat u hoge verwachtingen heeft van de auto die u rijdt of wilt gaan rijden, en evenzo hoge verwachtingen van de professionaliteit van het dealerbedrijf dat u van dienst is. En terecht. Onze auto's worden gezien als de standaard als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, luxe en comfort. Het is onze doelstelling de verwachtingen van het rijden met een Mercedes-Benz te overtreffen. In alle vestigingen van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven treft u medewerkers die u actief en open tegemoet treden en die altijd net dat stapje extra doen om dit waar te maken.

Wij zien deze inspanningen beloond in een steeds groter aantal meer dan tevreden klanten. Afgelopen jaren zijn wij op het gebied van klantentevredenheid dan ook regelmatig in de prijzen gevallen. In 2009 was één van onze vestigingen, Mercedes-Benz Naaldwijk, op het gebied van verkoop zelfs de nr. 1 van Nederland! Wij hopen dat ook u tot onze groep van meer dan tevreden klanten gaat behoren en wij verwelkomen u dan ook heel graag in onze filialen!

Met vriendelijke groet,

Onno Adriaanse
Algemeen directeur